Anahtar Parti Ilgın İlçe Başkanı Ramazan Ayvalık ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ilgın’ın önde gelen basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıda yerel basının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki önemine dikkat çekilirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, basın mensuplarının gününü kutlayan İlçe Başkanı Ramazan Ayvalık, gazetecilerin zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı.
Programda konuşan Ilgın basını adına Haydar Dilek, nazik davetleri ve ev sahipliği için Ramazan Ayvalık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Toplantının sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilerek buluşma ölümsüzleştirildi.
Anahtar Parti Ilgın İlçe Teşkilatı yetkilileri, yerel basına kendilerini Tanıttı.
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE ADAYLARI
- Başkan Adayı: Ramazan AYVALIK
- Mehmet AVCI
- Ahmet KULA
- Ahmet ÇETİN
- Derviş MAVUŞ
- İbrahim GÜMÜŞ
- Rıza BİRSEN
- Kâşif ÖZEY
- Mukaddem USLU
- Fatih ÇARMAN
- Murat YÜCE
- Kazım AK
- Osman KOÇ
- Muhammet DEMİR
- Ahmet KİREŞÇi
- Anahtar Parti Ilgın İlçe Teşkilatı yetkilileri, yerel basına la her zaman güçlü bir iletişim içinde olacaklarını belirterek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. https://youtu.be/7E3HiaIJ7qY
